Чому Бог тричі казав Ісусу Навину бути сильним і мужнім?

Джошуа робив величезний крок до лідерської ролі, яка перевершувала все, що він робив раніше. Він мав наслідувати дуже шанованого Мойсея, і ніхто не буде критикувати його за те, що він хоча б трохи нервує. Тому Бог тричі каже йому не хвилюватися, а натомість «Будь сильним і мужнім». 1 березня 2023 р.

«Будь сильним і дуже мужнім. Стережись, щоб дотримуватися всього закону, якого дав тобі Мій раб Мойсей. не повертайся від нього ні праворуч, ні ліворуч, щоб мати успіх, куди б ти не пішов». Бог закликав Ісуса Навина вести за собою. Йому потрібно було, щоб Ісус Навин мужньо повірив, що Бог все контролює.

будь сильним і сміливим Ісус Навин сказав:бути сильним і мужнім” чотири рази, тричі Богом і один раз Божими людьми. І ще тричі Ісусу Навину кажуть, що Бог з ним. Навіщо все це повторення? Джошуа потребував цього.');})();(function(){window.jsl.dh('D_C4ZqXSJYvJhbIPpPaS6Q4__23','

вступ. Після того, як Мойсей був перекладений, Господь наказав Ісусу Навину вести Ізраїль до землі обітованої. Господь запевнив Ісуса Навина, що Він буде з ним, і наказав йому це зробити Будь сильним і відважним, дотримуйся закону Мойсея, розділи землю між людьми, вивчай і роздумуй над словом Божим постійно.

З розділу 3 Він відкриває кілька уроків щодо Своїх благословень. По-перше, через прагнення Ісуса Навина вторгнутися в землю обітовану до того, як отримати повідомлення від своїх шпигунів, Бог відкриває, що Він не хоче, щоб ви зволікали з отриманням Його благословень. Він дав кожній людині таланти. Він хоче, щоб ви їх використовували, а не ховали.

Книга Ісуса Навина показує нам Вірність Бога до його завіту з ізраїльтянами, щоб привести їх у землю, яку він обіцяв Аврааму. Ця книга вказує на важливість послуху завітам до, під час і після того, як Бог виконає свої обіцянки.