Чому іслам молиться 5 разів на день?

Мусульмани зобов'язані дотримуватися наказів Священного Корану та вчення благородного Пророка. П’ятикратна молитва стала обов’язковою після нічного вознесіння, коли благородний пророк вирушив у нічну подорож із Мекки до Єрусалиму, а потім повз сім небес. 7 вересня 2022 р.

У Корані є аяти, які згадують про обов’язковість молитви, але в них прямо не вказується точна кількість молитов або конкретний час для кожної молитви. однак, вчені тлумачили певні вірші, щоб вивести обов’язок виконання п’яти щоденних молитов у певний встановлений час.

В ісламі ми, люди, розглядаємося як слуги Бога, і ми повинні бути слухняними нашому Милосердному Творцю та Доброзичливому Годувальнику та Підтримувачу. Один із Його наказів полягає в тому, щоб молитися 5 разів на день, і насправді Йому не потрібні наші богослужіння, а ми ті, хто потребує пам’яті про Нього.

Поки точна кількість разів, скільки Ісус молився кожного дня, прямо не згадується, ми можемо зрозуміти з його молитовних звичок, що він часто молився. Вранці Ісус часто вставав рано до світанку, щоб знайти усамітнене місце для молитви (Марка 1:35).

Подорож до духовного піднесення: Загалом, п’ять щоденних молитов є наріжним каменем ісламської практики, сприяння духовності, моральній поведінці та почуттю спільності серед мусульман. Вони служать постійним нагадуванням про важливість міцного зв'язку з Аллахом у повсякденному житті віруючих.

Тому мусульмани моляться п'ять разів на день виконати зобов'язання, покладене на них наказом Аллаха через Його Святого Посланця. Значення п'яти щоденних молитов у житті мусульман: підкорення Божественній волі Аллаха. Виконання релігійного обов'язку.