Про що йдеться в Об’явленні 2 17?

І дам йому білий камінь, а на камені написане нове ім’я, якого не знає ніхто, крім того, хто його приймає». Об’явлення 2:17. Бог любить Своє творіння. Гріх зіпсував його, але тепер Він має план повернути його до початкового стану досконалості, і Він винагородить тих, хто допоможе Йому здійснити цей план.

У цьому вірші йдеться про цікаве твердження переможець отримає від Ісуса трохи прихованої манни та білий камінь із написом. Манна була бажаним джерелом їжі для ізраїльтян під час їхньої подорожі через пустелю на шляху до Ханаану.

Отже, на завершення, білий камінь, зокрема, як описано в Об’явленні 2:17, означає вирішальний голос на вашу користь, вирок про невинність (або нову невинність), відстрочку смерті, завіт безпечного проходу, святковий прийом, шану з вільними привілеями, новою та довговічною ідентичністю, відомою лише …

Таким чином, прихована манна є посилання на Христа Ісуса як на хліб (вічного) життя, який є єдиним джерелом вічного життя згідно з: 1 Івана 5:11, 12 – І це те свідчення: Бог дав нам вічне життя, і це життя в Його Сині.

Це нове ім'я позначає явну зміну статусу особи, яка потенційно може вплинути на її родовід для наступних поколінь. Ми багато разів бачимо це в Святому Письмі. У Біблії записано багато розповідей про те, як Бог дарував нові імена віруючим, коли вони зазнавали духовних змін, що змінювали життя.

Цей вірш підкреслює ступінь духовної розбещеності релігійного Вавилона щодо міжнародних лідерів. «Статева аморальність» є буквальним гріхом, але в Біблії воно часто використовується в переносному значенні, щоб представити духовне відступництво та ідолопоклонство.