Про який кінець світу йдеться в Біблії?

Слово "Апокаліпсис” було використано дуже відомо в Книзі Одкровень у Біблії. Оскільки «Одкровення», описане в книзі, було Другим пришестям Христа та кінцем світу, як ми його знаємо, це слово також означало «кінець світу». 29 жовтня 2019 р.

Усі послідовники Ісуса переживають апокаліпсис, коли ми бачимо і реагуємо на послання Ісуса. Однак апокаліптична література — це збірка космічних апокаліпсисів, записаних, щоб наблизити людей до Бога. Мова вогняного суду використовується в Біблії для опису моментів знищення та очищення на землі.

Оксфордський словник англійської мови визначає есхатологія як «частина богослов’я, що займається смертю, судом і остаточною долею душі та людства».

Багато християн вірять, що світ, яким ми його знаємо, прийде кінець під час Апокаліпсису. У християнстві воно використовується для позначення Остаточне і повне знищення Богом світу. Остання книга Біблії, Одкровення, викладає бачення того, що станеться наприкінці світу.

У Новому Завіті загальним словом «кінець» є telos "кінець", "завершення", "припинення" (Матвія 10:22; 24:6; Івана 13:1, переглянута версія, поле «аж до кінця»; Римлянам 6:21, «Кінець цього — смерть»; Римлянам 6:22, «кінець вічний» життя; Римлянам 10:4, Христос є кінець закону для праведності …

Апокаліпсис це слово означає «кінець світу» — або щось настільки руйнівне, що здається, що світ кінець, як подія сильного землетрусу.