Що Бог каже про подолання розбитого серця?

Псалом 147:3 Біблія говорить Господь близький до розбитих серцем і зціляє розбитих серцем. Таким чином, Бог не тільки забезпечить втіху, коли ви відійдете від минулих стосунків, але й насправді допоможе вам це зробити. Бог допоможе вам зцілитися від ран, завданих стосунками, і рухатися вперед у житті та коханні.5 грудня 2022 р.

Господь близький до розбитих серцем і рятує пригнічених духом.” Добра новина: хоча ви можете відчувати себе переможеними, Бог ближче, ніж ви уявляєте. Він завжди з вами і може зцілити ваше серце. «Але Бог Свою любов до нас доводить тим, що Христос умер за нас, коли ми ще були грішниками».

"Він зцілює розбитих серцем і перев’язує їхні рани(Псалом 147:3). Цей вірш запевняє нас, що Бог не лише близький до нас, але й активно працює, щоб зцілити наші розбиті серця. Він люблячий і співчутливий Бог, який хоче відновити наш дух і принести нам мир.

Бог часто вважає за краще використовувати те, що було зламано, а не те, що тільки колись було цілим. І тому здається, що Бог часто воліє використовувати те, що було зламано, а не те, що тільки колись було цілим. Він ламає нашу волю, щоб ми відвернулися від самих себе і прийшли до нього з покаянням і вірою.

У Святому Письмі також обіцяно зцілення та відновлення. Псалом 147:3 проголошує: "Він зцілює розбитих серцем і перев’язує їхні рани." Бог має силу вилікувати наші розбиті серця та відновити нашу радість. Якщо ми звернемося до Нього, Він проведе нас через процес зцілення та допоможе знайти нову силу та мету.

«І зітре Бог кожну сльозу з їхніх очей; не буде більше ні смерті, ні смутку, ні плачу. Більше не буде болю, бо минуло минуле. « Він бачить і знає наші розбиті серця.