Що означає Аллах Яхдік?

Що означає «Аллах Йахдік» = الله يهديك Це означає нехай Аллах веде вас. Керівництво та розуміння є найважливішою благодаттю Аллаха субханаху ва таала. Це найбільше i. Assalamu alykum wa rahmatu Allahi wa barakatuh. 29 травня 2018 р.

Араби кажуть: «Аллах єхмік(і), і це означає (нехай Бог захистить вас), прикладом може бути ситуація, коли хтось не в доброму здоров’ї або якщо він випадково впав. Відповідь зазвичай така: "shokran, wa Allah yehmik(i) kaman, (нехай і вас Бог береже).

Благослови вас Бог арабською мовою, "бережи вас Бог” можна перекласти як «الله يبارك فيك» (вимовляється: Аллах юбарік фік) для звертання до чоловіка або «الله يبارك فيكي» (вимовляється: Аллах юбарік фікі) для звертання до жінки. Отже, якщо хтось вітає вас або робить вам комплімент; ви можете відповісти «الله يبارك فيك».');})();(function(){window.jsl.dh('pYm4Zq-aDN7TkPIPpMHHuQ4__21','

Значення арабської фрази Аллах Яхдіна є «Хай веде нас Аллах”.

Нехай Аллах подарує вам хідайю, арабське слово «хідая» походить від кореня слова «хада», що означає «вести». В ісламському контексті, hidayah відноситься до божественного керівництва від Аллаха (Бога). Воно часто згадується в Корані, який мусульмани вважають прямим словом Бога.

Я шукаю притулку в Тебе від зла, яке я зробив. Я визнаю всі благословення, якими Ти обдарував мене, і я зізнаюся Тобі в усіх своїх гріхах. Отож, прости мені, бо ніхто не прощає гріхів, крім Тебе. Аллахумма анта раббі ла іляха ілла анта, халактані ва ана абдука, ва ана ала ахдіка ва ва'діка мастатату.