Що означає насадження Господа?

Тож бути посадженим Богом означає належати Христу, який належить Богові! Отже, Христос є виноградною лозою, ті, хто любить його, прищеплюються до виноградної лози (Христа) і. Івана 1:12-14, А всім, хто прийняв Його, тим, хто вірує в Ім’я Його, дав владу синами Божими стати. 21 травня 2022 р.

Значення ніколи не буде часу, коли нас наздоженуть бурі та випробування життя, якщо ми закріплені в Бозі. Хоча ми можемо зіткнутися з різними сезонами і протистояти різним випробуванням, якщо ми перебуваємо в домі Бога, ці випробування зроблять нас тільки сильнішими.

Значення посадки, є регенерувати, оскільки регенерація є обставиною, як посадка. Бо коли дерево посаджено, з нього виростають гілки, листя та плоди, а з насіння плодів виростають нові дерева; і так далі.

Ісая 61:3 каже: «Так вони будуть називатися дубами праведності, насадженням Господа, щоб Він міг прославитися». Так посаджене дерево не буде боятися спеки, не зазнає шкоди від спекотного літа, його листя залишаються зеленими, і воно буде давати плоди в пору року.

«Праведний розцвіте, як пальма, він виросте, як кедр на Ливані. Посаджені в домі Господа, будуть цвісти в дворах нашого Бога». Псалом 92:12-13 NKJV. Цей уривок зі Святого Письма вказує на це щоб відбулося процвітання, ми повинні бути посаджені в домі Господа.

Це означає, що Ви — те насіння, яке розквітає навіть у найсуворіших умовах. Люди та обставини можуть спробувати поховати вас, забувши, що ви насіння і насадження Бога, ви знову проростете. Ось чому жодні обставини не повинні вас лякати: ніщо не в змозі вас знищити!