Що означає відсутність страху Божого?

3:18). «Нема страху Божого перед їхніми очима». гострий і рішучий докір для всіх, хто вважає себе справедливим перед нашим Творцем. Пам’ятайте, що страх Божий або страх Господній є основою всякої справжньої побожності. 25 лютого 2014 р.

«Бог дав нам не дух, який змушує нас боятися, але дух сили, любові та самовладання». – 2 Тимофію 1:7. Страх не від Бога; тоді чому ми боїмося? Коли ми боїмося, це означає ми не віримо в Бога. Це важко зрозуміти, тому що ми дійсно хочемо вірити Йому.

Страх Божий може стосуватися самого страху, але частіше почуття благоговіння та підпорядкування божеству. Наприклад, люди, які сповідують популярні монотеїстичні релігії, можуть боятися пекла та божественного суду або підкорятися всемогутності Бога.

І нам не потрібно боятися завтрашнього дня. Бог хоче, щоб ми були сповнені надією та довірою, а не страхом. Він дав нам надію через обіцянку, що сьогодні може підтримати нас своєю силою. І він також пообіцяв тим, хто має віру в Ісуса Христа для свого спасіння, вічне життя з ним.

Які наслідки зазнають ті, хто не боїться Бога? В Об’явленні 20:15 сказано: «І кожен, хто не знайдений записаним у Книзі Життя, був укинутий в озеро вогняне». Якщо ти не боїшся Бога, твого імені немає в Книзі Життя, а огняне озеро — це вічний вогонь, що навіки спалює тих, хто не боїться Бога.

Реальність така, що люди не хочуть боятися Бога тому що вони не хочуть Бога у своєму житті. Деякі християни, які називають себе християнами, не бояться Його, тому що вони насправді не знають Бога зі Святого Письма, але припускають, що Його благодать врятує їх. Євангеліє – це різниця між страхом перед Богом і страхом перед ним.