Що означає вірш 5 у Другому посланні до Тимофія, розділ 4?

2 Тимофія 4:5 У контексті Вони слідуватимуть власним бажанням і шукатимуть учителів, які скажуть їм те, що їхні вуха вмирають від бажання почути.. 4 Вони відкинуть правду й підуть за міфами. 5 Але ви повинні зберігати ясний розум у кожній ситуації. Не бійся страждати за Господа.

4 І вони відвернуть вуха свої від правди, і звернуться до байок. 5 Але в усьому будь розсудливий, терпи скорботи, виконуй працю благовісника, виконуй своє служіння. 6 Бо я вже буду принесений у жертву, і час мого відходу близький.

Перше послання до Тимофія проголошує:як Бог впорядковує реальність” і що цей божественний порядок має наслідки для того, як християни повинні поводитися у своїх домівках, церквах і, за логікою тексту, на своїх робочих місцях.

Заохочення Павла в 1 Тимофія 6:11-14 говорить нам, що віра веде нас до дії. Але що це насправді означає? Змагатися доброю боротьбою віри означає, що ми залишаємось у Слові через віру, незважаючи на те, що ми відчуваємо чи розуміємо..

У своєму останньому листі до Тимофія він пояснив, чому Залишатися вірним було варте того для нього і для всіх, хто вирішив вистояти з вірою. Мета цього уроку—допомогти вам стати або залишитися відданим учнем Ісуса Христа на все життя.

2 Тимофія 4:5 У контексті Вони слідуватимуть власним бажанням і шукатимуть учителів, які скажуть їм те, що їхні вуха вмирають від бажання почути.. 4 Вони відкинуть правду й підуть за міфами. 5 Але ви повинні зберігати ясний розум у кожній ситуації. Не бійся страждати за Господа.