Що таке молитва до Галатів 4 6?

О Авва, Отче, дякую Тобі, що любиш мене. Дякую, що всиновили мене. Дякую, що заплатили таку високу ціну, щоб привести мене у свою родину та нагадати про мою цінність для вас. Дякую за те, що дав мені Духа, щоб волати зі мною, і за те, що дозволив мені волати до Тебе, мій Отче Авва.27 червня 2024 р.

Дорогий тату, Спасибі, що визволив нас від рабства і незрілості. Дякую за те, що послав Ісуса Христа саме в потрібний час, у потрібний спосіб, щоб Він міг викупити тих, хто перебуває під законом, і щоб ми всі могли отримати усиновлення як сини.

” (4:6). Дух пов’язує нас із Божим Сином як співдітей Божих і дає нам змогу звертатися до Бога тією ж інтимною мовою, яку використовував Ісус (Марка 14:36; пор. Римлян 8:15-17). Наше усиновлення як Божих дітей означає, що немає жодних причин повертатися до рабського життя.

У Посланні до Галатів 1:10 Павло нагадує нам шукати Твого схвалення понад усе. Господи, допоможи мені жити життям, яке подобається Тобі, шукаючи Твоєї волі в усьому, що я роблю. Допоможи мені не залежати від думок інших, але нехай я завжди прагнути бути Твоїм вірним слугою.

Христос викупив нас із рабства і приєднав нас до Божої родини. У Ньому християни усиновлені як повноправні діти — ми є спадкоємцями Бога. Нам даний Святий Дух, що дозволяє називати Його нашим «Авва», тобто «Отче». ''

Нехай кожен буде відданий виконанню роботи, яку Бог дав йому виконувати з досконалістю, і їхня радість полягатиме в тому, щоб робити те, що правильно, і бути собою, а не в тому, щоб їх схвалювали інші.