Що таке суфійський монотеїзм?

Суфійський монотеїзм є чистий монотеїзм, заснований на розумінні буття як було сформульовано суфійськими діячами, включаючи Аль-Халладжа, Шейха Ібну Арабі, Шейха Абдула Кадіра аль-Джілані, Імама Шадраддіна аль-Кунаві, Абдула Каріма аль-Джілі, шейха Абдула Рауфа аль-Сінгкілі та інших

У суфізмі монотеїзм визначається як віра в єдиність або винятковість Аллаха, Світлий і Світлий, що супроводжується звільненням від бажання та прихильності до іншого, ніж Аллах, Світовий і Світлий. Це означає, що монотеїзм у суфізмі вимагає свого існування і в діях.

Суфізм, який часто називають містицизмом (але не яванським містицизмом), пов’язаний із внутрішніми справами (але не найпотаємнішими), його значення є намагання наблизитися до Творця, які рухаються у сфері почуттів, езотерики (zauq) і серця (qalb).

Суфі є люди, які будують себе, щоб триматися подалі від мирських речей. Суфізм допомагає людині залишатися на шляху Аллаха СВТ. Застосовуючи суфізм або суфізм, людина не перестарається в мирських справах і залишається зосередженою на вірі та благочесті.

Суфі є згадка для людей, які вивчають суфізм або суфізм. Загалом кажуть, що термін «суфій» походить від слова суф (صوف), що означає вовняна тканина, посилаючись на одяг або хірку, які суфії носили в перші дні.

в. Шейх Ібну Аджіба вважає, що суфізм – це наука, яка веде до наближення до Аллаха СВТ. Через духовне очищення і реалізований праведними вчинками через головний шлях суфізму, яким є знання, милосердя і божественна благодать.