Що відбувається, коли ви повторюєте Waheguru?

За бажанням ви можете зробити спів мантри вахегуру тренуванням. Це потужна первинна мантра усуває духовну темряву і приносить божественне світло. Він з’єднує вас із Богом, Духом, Божественною Вищою Істотою, як би ви це не називали у своїй практиці. Як мантра трикуті (три частини), вона розвиває рівновагу.

Відповідно до організації Sikh Drama International(1), коли ця мантра повторюється, ви відчуваєте зв'язок з Богом. Ви також втрачаєте своє его і себе і повністю підкоряєтеся Богові. Waheguru, Waheguru дарує вам величезну радість, і ви можете знайти Божий наказ у кожній людині, події та речах.

Ви можете читати мантру гуру Waheguru 24X7. немає правил. Але заради його святості ми уникайте цього кілька разів/місць на день. По-перше, вахегуру джап — це сімран, а не мантра.

Чудовий Бог Вахегуру (панджабі: ਵਾਹਿਗੁਰੂ, романізоване: vāhigurū, вимова: [ʋaːɦɪɡuɾuː], буквальне значення «Вау Гуру», в переносному перекладі означає «Чудовий Бог» або «Чудовий Господь») — це термін, який використовується в сикхізмі для позначення Бога, як описано в Гуру Гранта Сахіба.');})();(function(){window.jsl.dh('0Wq4ZufgMcv-p84PiqaemAs__35','

Waheguru виконує наші бажання але він явно набагато мудріший за нас. Іноді, як діти, ми хочемо того, що, на нашу думку, буде для нас корисним, але насправді це не так. Коли ми їх не отримуємо, ми розчаровуємося. Але правда в тому, що Вахегуру — наш батько, і він хоче для нас лише найкращого.

Скандування сприяє відчуттю зв’язку з собою та іншими. Оспівування – це практика, яка поглиблює зв’язок із джерелом і з оточуючими. Потужне відчуття єдності виникає під час процесу спільного співу, відчуття, яке було втрачено в наших дедалі більш роз’єднаних і зайнятих життях.