Як ми можемо висловити свою вдячність Богові?

Іноді це так просто, як мовчки визнайте, наскільки ви благословенні. Іноді це може бути добре слово, листівка подяки або щира молитва до Бога. «Хвала Єгові. О хваліть Господа; бо Він добрий, бо навіки Його милосердя».

Вдячність Богові виражається не лише словами, а й діями, які відображають нашу любов до інших. Відчутний спосіб виявити подяку турбота та допомога тим, хто її найбільше потребує, будучи каналами божественної щедрості на Землі.

Як я можу продемонструвати своє вдячність Богу?

  1. Жити Євангелією. Що аналізуємо в останній раз і які запрошення чи завдання ВІН зробили вони? …
  2. Подбайте про тих, хто цього потребує. …
  3. Запрошуйте всіх прийняти Євангеліє. …
  4. Об'єднайте сім'ї для в вічність.

Фрази для вираження свого дякую Богу

  1. «Я даю тобі Слава Богу за все, що це є і представляє в моєму житті».
  2. «Я знаю, що сьогодні побачу Бог діяти в моєму житті та в моїх обставинах, і я відчуваю вдячність».
  3. «Дякую, батьку Бог, бо з кожним новим днем ​​ти даруєш мені нові добра і милості.

О справді, Молитва – найпростіший і найбезпечніший спосіб передати вдячність Богу . Щира і проста молитва, зроблена від серця і висловлююча вашу вдячність за чудове життя, яке Він вам дав, глибоко зворушить Бога.

Вдячність говорить дякую тобі за все важливе для тебе і хороші речі у твоєму житті. Ви вдячні за подарунок, але ви також вдячні за те, що дивитеся на захід сонця, за успіх у спорті або за те, що ви живі. Ви сприймаєте своє життя та свій досвід як подарунок.