Яка сила Анубіса?

Анубіс, єгипетський бог підземного світу Його функція, по суті, є захищати мертвих під час муміфікації та транспортувати їхні духи до Осіріса, перед яким зважували серця померлих в очікуванні підтвердження — або заперечення — вічного життя. 5 червня 2024 р.

Анубіс – це Єгипетський бог муміфікації і потойбічного життя, а також бог-покровитель загублених душ і безпорадних. Він є одним із найдавніших богів Єгипту, швидше за все, походить від більш раннього (і набагато старшого) бога шакала, Вепвавета, з яким його часто плутають.

Навпаки, Анубіс був захисником і провідником померлого, широко представлений у похоронному мистецтві. Анубіс. Основні епітети бога Анубіса підкреслюють його зв'язок із великими кладовищами країни та його роль як похоронного божества.

Анубіс може маніпулювати енергією, проектуючи її зі свого тіла у вигляді променів, і може надавати повноваження живим і неживим об'єктам . Він також може телепортуватися через сфери і є досвідченим бойовиком без своїх повноважень.

Це було представлено як a фігура людини з головою шакала та хрестом анкх у руці. Найвідомішими епітетами Анубіса були «той, хто живе у своїй горі», «володар священної країни», «той, хто в камері бальзамування» або «той, хто вимірює серця».

Анубіс, єгипетський бог, є богом-захисником. Захищати могили і душі померлих на їхньому шляху до загробного життя та гарантує, що їх судитимуть справедливо.