Яке послання до Филип’ян 2 12?

Филип’янам 2:12–18 пояснює, як повинні жити християни, враховуючи все, що Христос хотів зробити для них. Заповідь «робити» спасіння є директивою дозволити новому народженню у Христі втілитися в дії. Частиною цього є те, що віруючі повинні служити Богу, не сварячись і не нарікаючи.

По-перше, зауважте, що Павло не каже «працюйте для свого спасіння», а «працюйте над своїм спасінням». Чи справді різниця має значення? Так, це так! Ви не можете працювати для свого спасіння, тому що Святе Письмо чітко говорить про це Боже спасіння приходить виключно завдяки благодаті через віру в завершену роботу Ісуса, а не через наші справи.

Філ 2:12-13 (NIV) Іншими словами, Він споряджує нас виконувати Його волю, що приносить Йому велику славу, а нам велике задоволення. Він використовує нашу потребу та бажання задоволення, щоб спонукати нас досягати Його цілей. «Бог найбільше прославляється в нас, коли ми найбільше задоволені Ним».

Послання до Филип’ян, розділ 2, підбадьорює нас жити так, як жив Христос. Він віддав Своє життя за славу Отця та за віру та спасіння інших. Як християн, наша кінцева мета — стати більш схожими на Нього. Нам потрібно бути смиренними по відношенню до інших і бути слухняними нашому небесному Батькові.

Павло заохочує філіппійців мати мислення Христа: слухатися Бога, незважаючи на земну ціну.

Філіппійцям 2:12–18 пояснюється як повинні жити християни, враховуючи все, що Христос хотів зробити для них. Заповідь «розробляти» спасіння є директивою дозволити новому народженню у Христі втілитися в дії. Частиною цього є те, що віруючі повинні служити Богові, не сварячись і не нарікаючи.