Який біблійний вірш для вітання в церкві?

Ласкаво просимо до церкви на основі Святого Письма #3 In Матвій 18:20, Ісус каже: «Бо де двоє чи троє збираються в моє ім’я, там я з ними». Сьогодні ми збираємося у велике ім’я Ісуса і знаємо, що Він тут з нами. Ласкаво просимо до [назва церкви]! 17 квітня 2024 р

Доброго ранку! Мене звуть [ІМ'Я], і я хочу вітати вас у [НАЗВА ЦЕРКВИ]. Якщо ви тут вперше, ми хотіли б подякувати вам за те, що прийшли, і сподіваємося, що вам буде комфортно. Ми з нетерпінням чекаємо можливості провести наступний [час обслуговування, тобто годину], поклоняючись з вами.

Співайте Йому, співайте Йому хвалу; розповідати про всі Його чудові діяння. Слава Його святому імені; нехай радіють серця тих, хто шукає Господа. Подивіться на Господа і Його силу; завжди шукайте Його обличчя». (1 Хронік 16:8-11)

Євреям 13:2 CEVDCI Обов’язково приймайте незнайомців у свій дім. Роблячи це, деякі люди вітали ангелів як гостей, навіть не підозрюючи про це.

Знайдіть уривки, які обертаються навколо любові, гостинності та єдності, наприклад "Тому вітайте один одного, як Христос прийняв вас, на славу Божу» (Римлянам 15:7) і «Не нехтуйте гостинністю до чужинців, бо через це деякі несподівано прийняли ангелів» (Євреїв 13:2).

Євреям 13:2 каже: Не нехтуйте гостинністю до чужинців, бо цим деякі, не підозрюючи, прийняли ангелів. Мене звати [ім'я] і я [посада в церкві]. Ми тут, у [Назва церкви], хочемо вітати вас в Ім’я Ісуса…навіть якщо ви не чужинець!