Який моральний урок Даниїла 6?

Зокрема, історія «Даниїл і лев’ячий ліг» дає нам три окремих уроки, які ми можемо вивчити: світ часто відвертається від нас і знаходить способи націлити на нашу віру; Нам потрібно зосередитися на Богові, незважаючи на відволікання чи спротив, які ми знаходимо в нашому житті; і Бог завжди винагородить нашу віру в Нього.

Так Даниїл процвітав: Одне з найбільших благословень, які приходять із Даниїла 6, — це бачити історію, яка розгортається та вказує на Ісуса Христа. Поміркуйте над цим: чоловік бездоганний, вірний Богові в усіх своїх дорогах, чоловік, відомий молитвою, був посланий на смерть через заздрість тих, хто хотів перешкодити його піднесенню.

У Даниїла 6, Даниїл піднявся на високу посаду своїм королівським господарем Дарієм Мідянином. Заздрісні суперники Даниїла обманом змушують Дарія видати указ про те, що протягом тридцяти днів не можна звертатися з молитвами до жодного бога чи людини, крім самого Дарія; кожен, хто не послухається цього указу, буде кинутий левам.

«Я видаю указ, що в кожній частині мого королівства люди повинні боятися і благоговіти перед Богом Даниїла. «Бо Він є Бог Живий, і Він пробуває навіки; його царство не буде зруйноване, його панування ніколи не закінчиться. Він рятує і він рятує; він чинить знамення та чуда на небі та на землі.

В аудіокнизі «Історія Даніеля, розділ 6» Деніел згадує свою першу зустріч з Розою та значний вплив, який вона справила на нього та його родину під час перебування у гетто у Франкфурті. У 15 років Даніель познайомився з Розою через кілька тижнів після їхньої першої зустрічі та був зачарований її посмішкою та поведінкою.