Який урок з Матвія 6 24 34?

Не можна служити Богу і грошам. Не хвилюйтесь. «Тому кажу вам: не журіться про своє життя, що будете їсти чи що будете пити, ані про своє тіло, у що зодягнетесь. Хіба життя не більше від їжі, а тіло більше від одежі? 22 червня 2019 р

Відкиньте хвилювання й довіртеся своєму Батькові в останньому, що вам потрібно. Не плекайтеся про завтрашній день – Бог уже попереду вас і подбає про завтрашній день». Це все чудові речі. Дійсно, це один із найвідоміших уривків у всьому Новому Завіті.

Ісус навчає цього люди не можуть любити і Бога, і багатство. Вони повинні вибрати те чи інше. Ми можемо робити те, що Бог наказує, тобто служити іншим людям і любити їх; або ми можемо любити багатство і підкорятися тому, чого вимагають його похоті.

Кожен день має свої біди та проблеми. Але якщо у вас є Бог, тоді ви знаєте, що Бог подбає про вас, ви цінні для Бога, хвилювання неефективні, і Бог знає, що вам потрібно. Отже насолоджуйтесь сьогоднішнім днем ​​за те, що воно має, і не руйнуйте його, турбуючись про завтра. Занепокоєння – це те, що заважає нам спочатку шукати Бога.

Від Матвія 6:33-34 Для тих, хто прагне Божого правління у світі (6:33), турбота про багатство та майно (6:19-24) суперечить Божим вимогам щодо життєвих потреб (6:25-34) . Докладення зусиль для отримання благ для себе може відволікати від пошуку праведності та справедливості навколо нас.

Тож ось як ви повинні молитися: «Отче наш на небесах, ми молимося, щоб твоє ім’я завжди було святим». Ми молимося, щоб твоє царство прийшло, щоб те, що ти хочеш, було зроблено тут, на землі, так само, як і на небі. Дайте нам їжу, яка нам потрібна на сьогодні. Прости наші гріхи, як і ми прощаємо тим, хто нам зло вчинив.