Чого вчить нас притча про прокаженого?

Подорожуючи з Галілеї до Єрусалиму, Ісус зцілив десятьох прокажених. Лише один із зцілених повернувся подякувати Ісусу. Цей урок може допомогти вам відчути і висловити вдячність Небесному Батькові, Ісусу Христу та іншим.

Треба підкреслити, що не всі прокажені приходять до правдивої віри, тому що тільки самарянин отримує благословення Ісуса: «Вставай, іди; твоя віра спасла тебе” (Луки 17:19).

Історія про десять прокажених Це говорить нам про вдячність, про відсутність расових бар’єрів заради любові до Бога та визнання. Але якщо ви уважно прочитаєте, то знайдете ще деякі елементи. З дитинства нам розповідали історію про прокаженого, який повернувся подякувати Ісусу.

Порівняйте очищення від прокази з очищенням наших гріхів. Оскільки проказа є чимось настільки видимим, що змушує тіло розкладатися і розкладатися, вона дуже добре служить символ гріховного стану. Гріх розбещує людей духовно так само, як проказа фізично.

Сучасна молодь має тенденцію до немає бути вдячним Вони думають що вони заслуговують на все що життя пропонує багато разів немає чутливі до жертви інших що у них це є що вони хочуть. Сьогоднішній урок дуже важливий для вашого майбутнього благополуччя.

Ісус показав нам, ким є Бог торкатися недоторканних і любити тих, кого часто боялися і відкидали . Цей урок допоможе зрозуміти, що Ісус був не просто людиною. Він зміг зцілити й очистити людину з проказою, і тепер Він може зцілити й очистити нас ізсередини.