Яку силу має слово згідно з текстом?

Слова Вони мають силу вирішувати проблеми, вони мають силу рухати нас, наприклад, коли ми читаємо вірш чи книгу. Через них ми передаємо всі свої думки, свої думки, сумніви, переживання…

Євреям 4:12 DHH94I Тому що слово у Бога є життя і може. Це гостріше що будь-яка палиця з двома кінцями, і проникає до глибини душі і духу, до найсокровеннішого в людині; і виносить на суд думки та наміри серця.

Словами ми можемо створювати або руйнувати. Вони більше ніж звуки, Слова формують розум, а потім стають думками чи діями, вони настільки могутні, що за допомогою них ми можемо створювати чи руйнувати, тому його правильне управління є надзвичайно важливим. Як слова впливають на нас у нашому робочому житті?

Сила Слова Божого міститься в правді, яку вона проголошує. Оскільки Біблія натхнена і призначена Богом, вона має цінність у навчанні, навчанні та скеровуванні в правді. Воно стає знаряддям докору, переконання чи докору, щоб ми могли знати Божу волю і виконувати її.

слова мають силу тому що через них ми можемо творити, впливати, переконувати інших істот, (діти, підлітки та дорослі), діючи на емоції, викликані радістю, гнівом, страхом тощо, створюючи дію та реакцію.

3 Бо навіть Христос не догоджав собі; але як написано: Докори тих, що ганьбили Тебе, впали на Мене. 4 Бо те, що раніше написано, написано для нашої науки, щоб через терпеливість і розраду з Писання ми мали надію..